Q&A

Wat voor soort vloeren biedt M&MLIVING aan?

M&MLIVING biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige vloeren aan, waaronder PVC-vloeren en laminaatvloeren. Onze PVC-vloeren zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in diverse stijlen en texturen. Laminaatvloeren zijn een betaalbare en stijlvolle optie voor elke ruimte. Wij zeggen altijd: Voor de beste vloeren in Nijmegen of de beste vloeren in Beuningen bent u bij M&M Living bij het juiste adres!

Zijn jullie vloeren geschikt voor zowel woningen als bedrijfspanden?

Ja, absoluut! Onze vloeren zijn geschikt voor zowel woningen als commerciële ruimtes. Of u nu uw huis wilt vernieuwen of uw bedrijfspand wilt opknappen, wij hebben de juiste vloeroplossing voor u. Wij zeggen altijd: Voor de beste vloeren in Nijmegen of de beste vloeren in Beuningen bent u bij M&M Living bij het juiste adres!

Wat is het voordeel van PVC-vloeren?

PVC-vloeren bieden diverse voordelen. Ze zijn waterbestendig, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. PVC-vloeren zijn ook geluiddempend, wat perfect is voor ruimtes waarin geluidsreductie gewenst is. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende patronen en stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur. Wij zeggen altijd: Voor de beste vloeren in Nijmegen of de beste vloeren in Beuningen bent u bij M&M Living bij het juiste adres!

Wat maakt laminaatvloeren een goede keuze?

Laminaatvloeren zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze zijn bestand tegen krassen en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen met kinderen of huisdieren. Bovendien zijn laminaatvloeren verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren, waardoor u uw interieur gemakkelijk kunt personaliseren. Wij zeggen altijd: Voor de beste vloeren in Nijmegen of de beste vloeren in Beuningen bent u bij M&M Living bij het juiste adres!

Biedt M&MLIVING installatiediensten aan?

Ja, we bieden professionele installatie- en afwerkingsdiensten voor al onze vloeren. Ons ervaren team van vakmensen zorgt ervoor dat uw nieuwe vloer perfect wordt geïnstalleerd en er prachtig uitziet. Wij zeggen altijd: Voor de beste vloeren in Nijmegen of de beste vloeren in Beuningen bent u bij M&M Living bij het juiste adres!

Verzorgt M&MLIVING ook levering van vloeren?

Ja, wij bieden ook levering van vloeren aan. Als u geen mogelijkheid heeft om de vloer zelf op te halen, kunnen wij deze bij u thuis of op het gewenste adres bezorgen. Wij zeggen altijd: Voor de beste vloeren in Nijmegen of de beste vloeren in Beuningen bent u bij M&M Living bij het juiste adres!

Kan ik een afspraak maken om de showroom te bezoeken?

Absoluut! U kunt een afspraak maken om onze showroom in  Beuningen (nabij Nijmegen) te bezoeken. Ons team staat klaar om u persoonlijk te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw behoeften. Wij zeggen altijd: Voor de beste vloeren in Nijmegen of de beste vloeren in Beuningen bent u bij M&M Living bij het juiste adres!

Biedt M&MLIVING ook garantie op hun vloeren?

Ja, bij M&MLIVING staan we achter de kwaliteit van onze vloeren. We bieden dan ook garantie op al onze vloerproducten. De garantieperiode kan variëren afhankelijk van het type vloer en de fabrikant. Wij zeggen altijd: Voor de beste vloeren in Nijmegen of de beste vloeren in Beuningen bent u bij M&M Living bij het juiste adres!

Vloeren in Nijmegen of Beuningen?

Wij hebben een pand gevestigd in Beuningen bij de Thorbeckestraat

De beste vloer specialist! Voor vloeren in beuningen & vloeren in nijmegen. PVC vloeren in Nijmegen & Beuningen, Arnhem & Druten!

Vloeren in Nijmegen, de beste vloeren in Beuningen! En natuurlijk de beste vloeren in Arnhem & Gelderland!

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?